Small group training

Kleine groepen grote resultaten

Gratis proefles

train Kracht, explosiviteit
& conditie

Door korte intensieve workouts train je kracht, explosiviteit en conditie op hetzelfde moment. We bieden een gevarieerd aanbod trainingen en bij elke les wordt je met persoonlijke aandacht begeleid door onze trainers. De trainer legt alle sportoefeningen nauwkeurig uit, houdt altijd rekening met je niveau en eventuele blessures.

Je deelt een trainer met maximaal 12 personen. De trainer zorgt voor een grote variatie aan oefeningen. Geen enkele training is daarom hetzelfde. Zo blijf je gemotiveerd fit. Bekijk hieronder ons aanbod.

zorgvuldig samengestelde groepsTrainingen

Ons brede aanbod van trainingen zorgt ervoor dat er altijd een training is die bij je past. Of je nu kracht wilt trainen, meer wilt focussen op hartslagverhogende oefeningen (cardio), of juist een combinatie van kracht en cardio zoekt – wij bieden het allemaal aan! We hebben trainingen van een half uur, 45 minuten, 50 minuten en een uur. Als lid kun je onbeperkt trainen, dus je kunt ook een combinatie maken, zoals bijvoorbeeld een half uur small group personal training gevolgd door een HIIT-training om je hartslag lekker te laten pieken.

zorgvuldig samengestelde groepsTrainingen

Fit worden en fit blijven

Om fit te worden en te blijven, is het belangrijk om een sport te kiezen die je leuk vindt. Zodra je de voordelen van het sporten begint te merken, zoals progressie in kracht en een toename van je energieniveau, zal je gemotiveerder zijn om je sportieve levensstijl vol te houden. Bij ons draait het niet alleen om het esthetische resultaat, maar om het plezier van sporten, zodat het een duurzaam en gezond proces wordt.

Support

Veel gestelde 
vragen

Hulp nodig?
  • Wat is het verschil tussen personal training en small group training?

    Personal training biedt een gepersonaliseerde aanpak waarbij een trainer u begeleidt om uw specifieke fitnessdoelen te bereiken 1op1 of duo training in privacy. Dit is anders dan de small group training waarbij je een personal trainer deel met max 12 personen. en jouw gewenste training kiest op het rooster en boekt via de Workoutclub app.

  • Mag je altijd wisselen van workout en tijdstip?

    Ja! Je kan zelfs kort van tevoren nog wisselen van workout of tijdstip of jouw workout annuleren via de app.

  • Hoe flexibel is het veranderen van workout?

    Heel flexibel. Je kan zonder enige consequentie wisselen van tijdstip of workout.

  • Mag ik op alle 3 de Workoutclub locaties trainen?

    Ja! Bij de lidmaatschappen of strippenkaarten zit er geen restrictie aan, je kan altijd op alle 3 de Workoutclub locaties trainen.

  • Wat als mijn gewenste workout vol zit?

    Zet jezelf altijd via de app op de wachtlijst. Mensen wisselen regelmatig of besluiten toch niet te trainen, waardoor er bijna altijd een plek alsnog vrijkomt.

  • Kan je trainingen inplannen via desktop of app?

    Je kan jezelf aanmelden via de stappen op de website, maar de trainingen inplannen kan alleen via de Workoutclub app.

  • Waar vind ik mijn facturen?

    In de Workoutclub app.

  • Hoe kan ik alle Workoutclub locaties zien en toevoegen in de app?

    Op de eerste pagina in de app vind je de ‘club finder’ optie waarmee je alle 3 de Workoutclub locaties kan vinden en toevoegen. Wil je wisselen van rooster dan kan je de pijltjes rechtsboven in de hoek gebruiken waarmee je kan wisselen van locatie en dus kan kiezen voor een ander rooster.

  • Kan ik met een blessure alsnog mee trainen?

    Ja! De trainer kan rekening houden met jouw blessure en eromheen trainen.

  • Waar zijn jullie locaties?

    Onze 3 locaties zijn gevestigd in Rotterdam centrum, noord en west.

    Workoutclub centrum, Mariniersweg 66a

    Workoutclub noord, Teilingerstraat 132

    Workoutclub west, St Jobsweg 118

  • Wat zijn jullie openingstijden?

    Dat verschilt per dag en per filiaal, maar dat varieert vanaf 6:45 uur tot 20:30 uur. Graag verwijzen wij hiervoor naar het rooster.

Download de Workoutclub app en boek je lessen op je favoriete locatie.
Download
Apple GoogleStore
workoutclub_official
You can find me in the club
Reserveer een proefles

Fit worden begint hier

Gratis proefles