Small group training

Boksen

Tijd: 60 min
Niveau: High impact
Type: Cardio
 

Boksen

Boksen is perfect om je conditie te verbeteren. Door te sparren en te trainen op de verschillende boks combinaties word je snel en wendbaar.

Dit is een boksles van een uur die voor elk niveau toegankelijk is. Geen ingewikkelde technieken maar wel lekker stoten oefenen en sparen met de trainer. De les is een perfecte balans tussen hard trainen en veel plezier. Je vergroot je kracht, snelheid, hand-oog coƶrdinatie en bouwt een killer conditie op waarbij je heel veel calorieƫn verbrandt.

In de training worden diverse training stations verwerk waaronder bokszak trainingen.

small group training

Door korte intensieve workouts train je kracht, explosiviteit en conditie op hetzelfde moment. We bieden een gevarieerd aanbod, persoonlijke aandacht en je kan met elk fitness niveau meedoen. Blessures? Geen probleem, daar houden we rekening mee!

Je deelt een Personal Trainer met max 12 personen (locatie afhankelijk). De trainers zorgen voor een grote variatie aan oefeningen. Geen enkele training is hetzelfde. Bij ons word je gemotiveerd fit.

ONTDEK HOE WIJ TRAINEN GEWELDIG MAKEN

Kleine stappen maken een groot verschil. Plan nu je eerste training en ervaar hoe onze trainingen voor jou het verschil maken. Fit worden begint hier.

Meer trainingen

Ontmoet onze trainers

Willeke Zorg
Oprichter / Personal trainer
Nick Polder
Personal trainer
Garvey Privania
Captain / Personal trainer
Lauren van Dijk
Personal trainer
Matyas Szeiler
Personal tainer
David Booms
Personal trainer
Quint van Straalen
Personal Trainer
Jordi de Kogel
Personal trainer
Stephan Wilsoe
Personal trainer
Danny Tromp
Personal trainer

Blijf op de hoogte

Schrijf je gratis in voor onze Workoutclub nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, speciale acties en handige tips zo in je mailbox.