OVER ONS

TEVREDEN ZIJN MET JE LIJF

Voel je fit en energiek. Lekker in je vel zitten is ons uitgangspunt.

Persoonlijke aandacht
Train in privacy
Elk fitness niveau
Doelgericht
Spieropbouw
Strakker lichaam
Verminderd lichaamsgewicht
Verbeterde conditie

Iedereen is uniek

Voel je fit en energiek. Lekker in je vel zitten is ons uitgangspunt.


ONS DOEL

Het is ons doel om jou te helpen door te trainen en te bewegen. Zo krijg je het lichaam waarvan je niet had gedacht het ooit te kunnen krijgen.

 

ZELFBEELD

Wanneer je goed in je vel zit gaat alles makkelijker. Wij helpen je om de beste versie van jezelf te worden. Tevreden zijn met je lijf en dit uitstralen is onze missie.


GEEN DRILLMASTER

Wij weten je te inspireren en motiveren zonder je te drillen. Je haalt het uiterste uit jezelf, op een manier die goed voelt.


PERSOONLIJKE AANPAK

We kijken altijd wat het beste bij jou past. Bij ons ben je niet één van velen, maar weten we precies wie je bent en wat je wilt bereiken.

Ontmoet onze trainers

Willeke Zorg
Oprichter / Personal trainer

Oprichter van de Workoutclub. Deze ambitieuze dame is doelgericht, betrouwbaar en heel zorgzaam. Jij als lid staat dus altijd op de eerste plek.

Mathilda Bezemer
Deep Stretch

Mathilda geeft deep stretch lessen. Vanuit de traditie van yoga en mindfullness, gecombineerd met functionele anatomie. Zij levert met enthousiasme en ervaring een bijdrage aan jouw vitaliteit en ontspanning.

Nick Polder
Personal trainer

Niet lullen maar poetsen is zijn motto, maar naast zijn serieuze doorzettingsvermogen beschikt hij ook over een flinke dosis humor. Zijn workouts zijn nooit saai!

David Booms
Personal trainer

David is gedisciplineerd, doelgericht en afgestudeerd leefstijl professional! Begeleiding in krachttraining en topsport zijn zijn tweede natuur.

Jordi de Kogel
Personal trainer

Ex-turner, marathonloper, perfectionist en behoorlijk leergierig, maar naast ontzettend sportief is hij ook dol op een goed glas wijn.

Femke Radder
Deep Stretch trainer

Deze 31-jarige Rotterdamse werd in haar eindexamenjaar meegenomen naar een yogales onder het mom van “goed voor de stress”. Dat yoga haar nog veel meer zou brengen, had ze toen niet kunnen bedenken. Voor Femke is het een manier om helemaal aanwezig te zijn in het moment, om in contact te komen met je lijf. Even stilstaan bij wat er gebeurt, in plaats van de alom bekende go go go. Je lichaam biedt vaak de antwoorden die je nodig hebt, de kunst is om daar naar te luisteren.

Randall Maduro
Personal trainer

Deze sportieve muziekliefhebber gaat als trainer doelgericht te werk. Work hard, Play hard is dan ook zijn motto, maar wees niet bang, hij is onwijs toegankelijk en altijd positief.

Danny Tromp
Personal trainer

Sport is zijn passie. Hij is ambitieus en stelt altijd nieuwe doelen voor zichzelf, maar ook voor jou! Hij gaat ervoor zorgen dat jij jezelf gaat verbazen over je eigen kunnen.

Jordy Verbeek
Personal trainer

Niet alleen motiveert hij graag onze klanten, maar hij motiveert ook zichzelf om nieuwe dingen te proberen op sportgebied. Het allerleukste vindt hij om tijd door te brengen met zijn dochter en haar te motiveren om alles uit het leven te halen.
Lui zijn mag gelukkig ook en dat doet hij graag achter Netflix of goede film in de bioscoop.

Sofie Rijnsaardt
Personal trainer

Sofie, 27 jaar en samenwonend in Rotterdam. Ze is het liefst aan het trainen, hardlopen of wandelen met haar honden. Je vindt haar ook vaak op of om het water in de vorm van zeilen en kitesurfen. Hello active girl! Gelukkig niet alleen aan het trainen want ‘balance is the key’ dus is ze ook dol op het ontdekken en delen van nieuwe horecazaken in Rotterdam. Na 5 jaar gewerkt te hebben in het bedrijfsleven is ze er toch achter gekomen dat ze het liefste met mensen & bewegen bezig wil zijn en zoveel mogelijk mensen laten ervaren hoe fijn trainen kan zijn voor je mentale gezondheid.

Jerrel
Personal trainer

Hij is een gemotiveerde trainer die het maximale uit de training en de persoon probeert te halen! Ben jij een doorzetter? Mooi daar houdt hij van! Hij is een betrokken persoon die jou echt ziet.
Zelf is hij uiteraard ook altijd aan het sporten of leuke dingen aan het doen met zijn kinderen of vrienden.

Personal training

Behoefte om te trainen in privacy? Met onze personal trainer krijg je individuele aandacht. Een op een, op de momenten die jou uitkomen.

small group training

Afwisselende trainingen in kleine groepen. Met ons gevarieerde aanbod word je uitgedaagd en blijf je gemotiveerd.