BYOB

Bring your own body

Tijd: 45 min
Niveau: High impact
Type: Cardio & Kracht
 

BYOB

Bring your own booze? Nee, Bring your own body! De nieuwe workout van locatie West. Dit is een pittige en uitdagende workout, puur met je eigen lichaamsgewicht. Je traint kracht, uithoudingsvermogen, snelheid, flexibiliteit en coördinatie. Met één oefening gebruik je bijna al je spiergroepen. Kortom: een heftige workout waar je echt iets aan hebt, maar voor iedereen toegankelijk en super veelzijdig. Dit wil je niet missen!

Beschikbaar op locatie

small group training

Door korte intensieve workouts train je kracht, explosiviteit en conditie op hetzelfde moment. We bieden een gevarieerd aanbod, persoonlijke aandacht en je kan met elk fitness niveau meedoen. Blessures? Geen probleem, daar houden we rekening mee!

Je deelt een Personal Trainer met max 12 personen (locatie afhankelijk). De trainers zorgen voor een grote variatie aan oefeningen. Geen enkele training is hetzelfde. Bij ons word je gemotiveerd fit.

ONTDEK HOE WIJ TRAINEN GEWELDIG MAKEN

Kleine stappen maken een groot verschil. Plan nu je eerste training en ervaar hoe onze trainingen voor jou het verschil maken. Fit worden begint hier.

Meer trainingen

Ontmoet onze trainers

Willeke Zorg
Oprichter / Personal trainer

Oprichter van de Workoutclub. Deze ambitieuze dame is doelgericht, betrouwbaar en heel zorgzaam. Jij als lid staat dus altijd op de eerste plek.

Garvey Privania
Captain / Personal trainer

Captain Garvey is een bom energie! Als je zijn training volgt doe je dat automatisch met een lach op je gezicht, want hij is enthousiast en heel motiverend.

Mathilda Bezemer
Deep Stretch

Mathilda geeft deep stretch lessen. Vanuit de traditie van yoga en mindfullness, gecombineerd met functionele anatomie. Zij levert met enthousiasme en ervaring een bijdrage aan jouw vitaliteit en ontspanning.

Nick Polder
Personal trainer

Niet lullen maar poetsen is zijn motto, maar naast zijn serieuze doorzettingsvermogen beschikt hij ook over een flinke dosis humor. Zijn workouts zijn nooit saai!

David Booms
Personal trainer

David is gedisciplineerd, doelgericht en afgestudeerd leefstijl professional! Begeleiding in krachttraining en topsport zijn zijn tweede natuur.

Quint van Straalen
Personal Trainer

Quint is sociaal, gedreven en een hele harde werker die veel plezier en voldoening haalt uit het geven van trainingen.

Jordi de Kogel
Personal trainer

Ex-turner, marathonloper, perfectionist en behoorlijk leergierig, maar naast ontzettend sportief is hij ook dol op een goed glas wijn.

Joanne de Fretes
Personal trainer

Rust is volgens haar het toverwoord, zeker in onze hectische en vaak (te) stressvolle levens. Joanne heeft namelijk zelf ervaren dat je voldoende rust nodig hebt om blijvend te kunnen vlammen. Pas wanneer inspanning en ontspanning goed in balans zijn creëer je de optimale condities voor jezelf om écht sterker te worden – zowel fysiek, emotioneel als mentaal.

Randall Maduro
Personal trainer

Deze sportieve muziekliefhebber gaat als trainer doelgericht te werk. Work hard, Play hard is dan ook zijn motto, maar wees niet bang, hij is onwijs toegankelijk en altijd positief.

Danny Tromp
Personal trainer

Sport is zijn passie. Hij is ambitieus en stelt altijd nieuwe doelen voor zichzelf, maar ook voor jou! Hij gaat ervoor zorgen dat jij jezelf gaat verbazen over je eigen kunnen.

Jordy Verbeek
Personal trainer

Niet alleen motiveert hij graag onze klanten, maar hij motiveert ook zichzelf om nieuwe dingen te proberen op sportgebied. Het allerleukste vindt hij om tijd door te brengen met zijn dochter en haar te motiveren om alles uit het leven te halen.
Lui zijn mag gelukkig ook en dat doet hij graag achter Netflix of goede film in de bioscoop.

David van Hagen
Personal trainer

Sport is zijn grootste passie. Vooral vechtsport, en in het specifiek boksen, speelt een belangrijke rol in zijn leven. Trainen werkt voor hem als een soort meditatie en het mentale aspect is iets wat hem fascineert. Deze ervaring wil hij graag delen. David vindt het belangrijk dat de Workoutclub een plek is waar iedereen zich veilig voelt. Een plekje zoals thuis.⁣