BYOB

Bring your own body

Tijd: 45 min
Niveau: High impact
Type: Cardio & Kracht
 

BYOB

Bring your own booze? Nee, Bring your own body! De nieuwe workout van locatie West. Dit is een pittige en uitdagende workout, puur met je eigen lichaamsgewicht. Je traint kracht, uithoudingsvermogen, snelheid, flexibiliteit en coördinatie. Met één oefening gebruik je bijna al je spiergroepen. Kortom: een heftige workout waar je echt iets aan hebt, maar voor iedereen toegankelijk en super veelzijdig. Dit wil je niet missen!

Beschikbaar op locatie

small group training

Door korte intensieve workouts train je kracht, explosiviteit en conditie op hetzelfde moment. We bieden een gevarieerd aanbod, persoonlijke aandacht en je kan met elk fitness niveau meedoen. Blessures? Geen probleem, daar houden we rekening mee!

Je deelt een Personal Trainer met max 12 personen (locatie afhankelijk). De trainers zorgen voor een grote variatie aan oefeningen. Geen enkele training is hetzelfde. Bij ons word je gemotiveerd fit.

ONTDEK HOE WIJ TRAINEN GEWELDIG MAKEN

Kleine stappen maken een groot verschil. Plan nu je eerste training en ervaar hoe onze trainingen voor jou het verschil maken. Fit worden begint hier.

Meer trainingen

Ontmoet onze trainers

Willeke Zorg
Oprichter / Personal trainer

Oprichter van de Workoutclub. Deze ambitieuze dame is doelgericht, betrouwbaar en heel zorgzaam. Jij als lid staat dus altijd op de eerste plek.

Mathilda Bezemer
Deep Stretch

Mathilda geeft deep stretch lessen. Vanuit de traditie van yoga en mindfullness, gecombineerd met functionele anatomie. Zij levert met enthousiasme en ervaring een bijdrage aan jouw vitaliteit en ontspanning.

Nick Polder
Personal trainer

Niet lullen maar poetsen is zijn motto, maar naast zijn serieuze doorzettingsvermogen beschikt hij ook over een flinke dosis humor. Zijn workouts zijn nooit saai!

David Booms
Personal trainer

David is gedisciplineerd, doelgericht en afgestudeerd leefstijl professional! Begeleiding in krachttraining en topsport zijn zijn tweede natuur.

Jordi de Kogel
Personal trainer

Ex-turner, marathonloper, perfectionist en behoorlijk leergierig, maar naast ontzettend sportief is hij ook dol op een goed glas wijn.

Femke Radder
Deep Stretch trainer

Deze 31-jarige Rotterdamse werd in haar eindexamenjaar meegenomen naar een yogales onder het mom van “goed voor de stress”. Dat yoga haar nog veel meer zou brengen, had ze toen niet kunnen bedenken. Voor Femke is het een manier om helemaal aanwezig te zijn in het moment, om in contact te komen met je lijf. Even stilstaan bij wat er gebeurt, in plaats van de alom bekende go go go. Je lichaam biedt vaak de antwoorden die je nodig hebt, de kunst is om daar naar te luisteren.

Randall Maduro
Personal trainer

Deze sportieve muziekliefhebber gaat als trainer doelgericht te werk. Work hard, Play hard is dan ook zijn motto, maar wees niet bang, hij is onwijs toegankelijk en altijd positief.

Danny Tromp
Personal trainer

Sport is zijn passie. Hij is ambitieus en stelt altijd nieuwe doelen voor zichzelf, maar ook voor jou! Hij gaat ervoor zorgen dat jij jezelf gaat verbazen over je eigen kunnen.

Jordy Verbeek
Personal trainer

Niet alleen motiveert hij graag onze klanten, maar hij motiveert ook zichzelf om nieuwe dingen te proberen op sportgebied. Het allerleukste vindt hij om tijd door te brengen met zijn dochter en haar te motiveren om alles uit het leven te halen.
Lui zijn mag gelukkig ook en dat doet hij graag achter Netflix of goede film in de bioscoop.

Sofie Rijnsaardt
Personal trainer

Sofie, 27 jaar en samenwonend in Rotterdam. Ze is het liefst aan het trainen, hardlopen of wandelen met haar honden. Je vindt haar ook vaak op of om het water in de vorm van zeilen en kitesurfen. Hello active girl! Gelukkig niet alleen aan het trainen want ‘balance is the key’ dus is ze ook dol op het ontdekken en delen van nieuwe horecazaken in Rotterdam. Na 5 jaar gewerkt te hebben in het bedrijfsleven is ze er toch achter gekomen dat ze het liefste met mensen & bewegen bezig wil zijn en zoveel mogelijk mensen laten ervaren hoe fijn trainen kan zijn voor je mentale gezondheid.

Jerrel
Personal trainer

Hij is een gemotiveerde trainer die het maximale uit de training en de persoon probeert te halen! Ben jij een doorzetter? Mooi daar houdt hij van! Hij is een betrokken persoon die jou echt ziet.
Zelf is hij uiteraard ook altijd aan het sporten of leuke dingen aan het doen met zijn kinderen of vrienden.