High impact
30 min.

Cardio

HIIT

Oftewel High-Intensity Interval Training, is een krachtige trainingsmethode van slechts 30 minuten die je zowel fysiek als mentaal uitdaagt. Tijdens deze korte maar intensieve circuitworkouts combineer je kracht- en cardiotraining, waardoor je tegelijkertijd werkt aan het verbeteren van je spieruithoudingsvermogen en je cardiovasculaire conditie.

Geen lid?
Wij bieden ook een losse 10 x trainen strippenkaart, voor maar €20,- per les. Bestel hier

Explosieve inspanningen

De focus ligt op korte, explosieve inspanningen gevolgd door korte rustperiodes, wat zorgt voor een maximale hartslag en een verhoogde calorieverbranding.

Het bijzondere aan HIIT is dat het niet alleen effectief is tijdens de training zelf, maar ook daarna. Door de hoge intensiteit blijft je metabolisme nog uren na de training verhoogd, wat betekent dat je lichaam blijft werken aan vetverbranding, zelfs als je al lang bent gestopt met trainen. Dit fenomeen, bekend als de "afterburn effect" of EPOC (Excess Post-exercise Oxygen Consumption), maakt HIIT bijzonder effectief voor gewichtsverlies en het opbouwen van spiermassa.

Wisselende combinaties

Elke HIIT-sessie is anders opgebouwd, met een wisselende combinatie van oefeningen die elke keer opnieuw voor verrassingen zorgen. Hierdoor blijft de training fris en uitdagend, wat helpt om motivatie hoog te houden en plateau's te vermijden. Je lichaam wordt voortdurend op de proef gesteld, wat leidt tot blijvende vooruitgang in zowel kracht als conditie.

HIIT is perfect voor iedereen die op zoek is naar een efficiΓ«nte, intensieve workout die snel resultaten levert, zonder veel tijd te hoeven investeren. Of je nu je vetverbranding wilt stimuleren, je spierkracht wilt vergroten, of gewoon je algehele fitheid wilt verbeteren, deze 30-minuten durende sessie biedt alles wat je nodig hebt in een compact, maar krachtig format.

Download de Workoutclub app en boek je lessen op je favoriete locatie.
Download
Apple GoogleStore
workoutclub_official
You can find me in the club
Reserveer een proefles

Fit worden begint hier

Gratis proefles