Rooster
Locatie
We mogen weer!
In verband met corona zijn de Workoutclub small group trainingen naar buiten verplaatst.

De locatie


En dit doen we zoals je van de Workoutclub gewend bent: mét equipment én in een geweldige omgeving. We hebben een plek gevonden waar we buiten, in alle rust, op het allerhoogste niveau kunnen trainen. Letterlijk. We gaan trainen op een rooftop. Mét uitzicht over de hele stad!

Op een paar minuten wandelen van de Workoutclub vandaan, op het dak van het gebouw waar Wijnbar Janssen en van Dijk zit hebben we de rooftop volledig Workoutclub- én Corona proof ingericht. Inclusief toilet en lekkere koffie want tja.. Workoutclubstars zijn die luxe nou eenmaal gewend. Neem je wel je eigen handdoek en bidon mee?

Nadat je lid bent geworden of een strippenkaart hebt aangeschaft kan je direct jouw training inplannen. Ga dus naar virtuagym en boek je training.

THIS IS HOW WE WORK(OUT)


En dan nog even de huishoudelijke regels:
 
We mogen het dakterras gebruiken met akkoord van huurders, maar er is ons wel verzocht om heel goed rekening met de hen te houden. Vandaar wat regels. 

  • Het adres is Westewagestraat. Om de hoek bij Wijnbar Janssen en van Dijk. Aanbellen bij deurbel met het label rooftop.
  • Zorg ervoor dat de voordeur altijd goed achter je gesloten wordt.
  • I.v.m. kleine lift, is er nu in Corona tijd maar 1 persoon toegestaan, tenzij je gezelschap bestaat uit jouw eigen quarantaine-buddy’s.
  • Nog beter: pak lekker de trap! 
  • Het trappenhuis is te small om naast elkaar te lopen. Houd ook in het trappenhuis 1,5 meter afstand van elkaar, achter elkaar. Niet met elkaar ophopen op de overlopen van trappenhuis. 
  • Niet met meerdere mensen tegelijk blijven wachten voor de voordeur of in de hal van het gebouw of tegelijk blijven wachten op de lift.

Laten we met elkaar zorgen dat we de voorbeeldige huurders zijn zoals iedereen van ons gewend is, wij zijn immers Workoutclubstars

Kom langs


Adresgegevens

Westewagestraat 60
Rotterdam Centrum