Rooster
Boksen
Cross & Pink boxing

Pink boxing


Zorgvuldig samengestelde trainingen die het beste uit de bokssport combineren met functionele conditie- en krachttrainingen. De perfecte workout, om in vorm te blijven, af te vallen of om op conditie te komen.

Pink Boxing is exclusief voor vrouwen en is dé perfecte workout om in vorm te blijven, af te vallen en/of om conditie te verbeteren. Pink Boxing biedt het beste uit twee disciplines: Geavanceerde technieken uit de bokssport, zonder dat hierbij sprake is van fysiek contact, gecombineerd met een functionele circuittraining. Pink Boxing heeft daarnaast de perfecte balans tussen keihard trainen en heel veel plezier maken. Is uitdagend, stoer, hip maar bovenal toegankelijk voor een breed publiek.

Cross Boxing


Zorgvuldig samengestelde trainingen die het beste uit de bokssport combineren met functionele conditie- en krachttrainingen. De perfecte workout om in vorm te blijven, af te vallen of om op conditie te komen.

Cross Boxing is de Next-level trainingsmethode en is gemixt, pittig, inspannend, uitdagend en is daarmee uitermate geschikt voor mannen en vrouwen. Bij deze unieke training is er geen sprake van fysiek contact. Het is de perfecte workout voor iedereen

Tarieven


Strippenkaarten
Pink / cross boxing

Uitsluitend voor Pink & Crossboxing  • 3 maanden geldig
  • Online rooster